Уеб дизайн за начинаещи

Този курс е предназначен за абсолютно начинаещи. Това е първата стъпка от нашата пътека за front end developer. Можете да разгледате пътеката в раздел учебни планове. Гарантираме 100% започване на работа след успешно завършена пътека!

Best Seller Icon ТОП ОЦЕНЕН
5
2562 курсиста
 • Последно обновен 06/2024
 • Български
 • Получавате сертификат
Card image

Защо да уча уеб дизайн?

Погледнете телефона си. Колко приложения имате и колко често използвате browser? Всички уебсайтове са изградени с HTML,CSS и JavaScript.Това са едни страхотни технологии, които са лесни за учене и много търсене от бизнеса. Този курс е страхотно начало на вашата кариера в ИТ сектора!

Програма на курса

Изцяло онлайн!

Курса е изцяло на запис и вие можете да го гледате когато искате.

Информация

Започнете своето приключение в света на уеб разработката с нашия въведителен курс по HTML и CSS. HTML (HyperText Markup Language) и CSS (Cascading Style Sheets) са основните езици, използвани за създаване на уеб страници.

HTML е езикът, който използваме, за да структурираме информацията на уеб страницата, докато CSS е езикът, който използваме, за да оформим тази информация. Умението да работите с тези два езика е критично важно за всеки уеб разработчик.

В рамките на този курс ще научите основите на HTML и CSS, като създаване на HTML страници, използване на тагове, атрибути, елементи, свойства на CSS, лейаути, цветове, шрифтове и много други.

Следващи Курсове
 1. Уеб дизайн за напреднали: В този курс ще надградите вашите умения с HTML и CSS, като научите как да правите по-сложни и атрактивни уеб дизайни. Също така ще разгледаме и езика за програмиране JavaScript.
 2. React за начинаещи: React е мощна JavaScript библиотека, използвана за създаване на интерактивни уеб приложения. В този курс ще научите основите на React и как да използвате този инструмент, за да създавате модерни, бързи и отзивчиви уеб страници.
 3. React за напреднали: В този курс ще се потопите дълбоко в React, като научите концепции и техники, които ще ви помогнат да създавате сложни и мощни уеб приложения.

След завършване на цялостната ни пътека, ние ще ви помогнем да намерите работа в областта на уеб разработката. Ще ви помогнем да подготвите вашето CV, да се подготвите за интервюта и да намерите подходящи възможности за работа. Целта ни е да ви помогнем да се превърнете в успешен и конкурентен професионалист в областта на уеб разработката.

Виж лекция 1 без регистрация!
След курса

След края на курса вие ще имате базови познания по HTML и CSS с който вие ще можете да изграждате базови уебсайтове. Ако се явите на изпит на края на изпита ще получите и дигитален сертификат за успешно завършен курс. Цената за явяване на изпит е 40лв.

Сертификат

Лектори

Иван Желев
Софтуерен архитект в Blacatz
Асистент в Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски"
Преподавател в Blacatz Academy
 • Над 9 години професионален опит
Иван Желев е експерт с дългогодишен опит. Завършил бакалавар и магистър с пълно отличие, като към днешна дата е докторант. Създател на множество уеб и мобилни софтуери, както и автор на множество научни публикации. Създател на ИТ компанията Blacatz и академия Blacatz.

Ревюта

5
Рейтинг на курса
100%
0%
0%
0%
0%
Video Images
БЕЗПЛАТНО
Запиши се!
 • Начална дата ЗАПИСИ
 • Лекции 9 учебни часа лекции
 • Упражнения 12 учебни часа упражнения
 • Ниво За начинаещи