Курсове

🎉
16 Курса

С нашата програма ние ще ви помогнем да станете истински програмисти!

Уеб дизайн за начинаещи

  • 9 учебни часа лекции, 12 учебни часа упражнения

Този курс е предназначен за абсолютно начинаещи. Това е първата стъпка от нашата пътека за front end developer. Можете да разгледате пътеката в раздел учебни планове. Гарантираме 100% започване на работа след успешно завършена пътека!

C# запознаване

  • 3 учебни часа лекции, 5 учебни часа упражнения

Този курс е предназначен за абсолютно начинаещи. Ако искате да се запознаете с езика за програмиране C#, този курс е точно за вас!

C# начинаещи

  • 12 учебни часа лекции, 18 учебни часа упражнения

Този курс е предназначен за хора завършили курса "C# запознаване". С този курс вие ще навлезете по - дълбоко във водите на C#!

C# напреднали

  • 18 учебни часа лекции, 27 учебни часа упражнения

Този курс е предназначен за напреднали. Препоръчваме предварително да преминете през курса ни C# за начинаещи!

C# експерти

  • 18 учебни часа лекции, 27 учебни часа упражнения

Този курс е предназначен за експерти. Препоръчваме предварително да преминете през курса ни C# за напреднали и уеб дизайн за напреднали!

Уеб дизайн за напреднали

  • 21 учебни часа лекции, 30 учебни часа упражнения

Курсът за напреднали е предназначен за хора, които вече имат определен опит в HTML и CSS и искат да разширят познанията си в уеб разработката. Курсът има за цел да представи различни концепции, технологии и инструменти, които са необходими за създаване на професионални уеб сайтове и приложения. Препоръчваме предварително да преминете през уеб дизайн за начинаещи, ако нямате познания по HTML и CSS.

React за начинаещи

  • 12 учебни часа лекции, 24 учебни часа упражнения

Този курс е предназначен да въведе начинаещите в света на React. Това е популярна JavaScript библиотека, използвана за изграждане на потребителски интерфейси. Студентите ще научат основите на React, включително как да създават компоненти, да управляват states и props. До края на курса студентите ще имат уменията да създават свои собствени React приложения от нулата.

Administering Microsoft Sql Server - индивидуално обучение

  • 9 учебни часа лекции,12 учебни часа упражнения

Ученето на управлението на Microsoft SQL Server е от съществено значение за всеки, който желае да управлява и поддържа база данни на тази платформа