Често задавани въпроси

Цялостната програма отнема 1 година.

След завършване на цялостната ни програма според избраното направление вие ще можете да работите като FE Developer (React), .NET Developer(C#), Laravel Developer (PHP), Java Developer.

Учебният материал е разпределен на лекции и упражнения. Всяка седмица вие ще имате по една лекция и по едно упражнение. Обикновенно лекциите са по 2 астрономически часа, а упражненията по 2 или 3. След всяко упражнение вие ще имате домашни, които трябва да качите в дадения срок. Домашните се преглеждат ръчно и за всяко домашно получавате обратна връзка. Когато учебния материал е приключил се насрочва дата за изпит. Резултатите от изпита се преглеждат ръчно и отнема най - малко два дни.

Курсовете се провеждат изцяло онлайн през Zoom. Всеки един курс се записва и вие ще имате достъп до видеата от лекциите и упражненията.

Лекцията е основно теория и демонстрация на писане на код. Там вие ще се запознаете абстрактно с нещата. Упражнението е мястото на което вие ще практикувате взетия материал от лекциите.

В нашите напреднали курсове вие ще получите опит с реалистични проекти, които ще ви послужат и за портфолио при кандидатстване за работа.

Да, нашата програма е съобразена с изграждане на първоначално портфолио, което ще ви помогне бързо и лесно вие да намерите работа в IT сектора.

Да, вие ще получите помощ при завършване на цялостната програма.

Ние имаме дългогодишен опит с обучението и програмирането, като програмата е изградена от Иван Желев с над 8 годишен професионален опит в обучението и над 9 години професионален опит в програмирането.

Цялостната ни програма струва 1000лв.

Ако се откажете до 14 дни след началото на курса ще ви възстановим заплатената от вас сума.