React за начинаещи

Този курс е предназначен да въведе начинаещите в света на React. Това е популярна JavaScript библиотека, използвана за изграждане на потребителски интерфейси. Студентите ще научат основите на React, включително как да създават компоненти, да управляват states и props. До края на курса студентите ще имат уменията да създават свои собствени React приложения от нулата.

Best Seller Icon ТОП ОЦЕНЕН
5
384 курсиста
  • Последно обновен 04/2024
  • Български
  • Получавате сертификат
Card image

Защо да уча React?

React е библиотека за създаване на уеб приложения, която използва компонентен подход и е известна със своята гъвкавост, скорост и производителност. Той е лесен за учене и може да се интегрира лесно с други технологии. Ученето на React може да ви помогне да създадете по-добри уеб приложения и да увеличите своите възможности за развитие на кариерата ви в областта на уеб разработката.

Програма на курса

Информация

React курсът, който ви предлагаме, е създаден, за да ви научи как да създавате уеб приложения с помощта на React библиотеката. Този курс е изцяло на записи, което означава, че можете да го гледате в удобно за вас време и да учите като вие определяте темпото.


В рамките на курса ще научите основните принципи на React, включително компоненти, props и state. Ще научите как да създавате множество компоненти и как да ги комбинирате за да създадете цялостни уеб приложения.


Курсът ще ви научи и как да използвате React за да взаимодействате с API, как да работите със събития, да обработвате форми и още много. Ще научите и как да работите с React Router и как да създадете приложения с множество страници.


Курсът включва набор от видеоуроци, които ще бъдат налични за гледане по всяко време и ще ви дадат възможност да преглеждате важните моменти, както и да се връщате на предишни видеоуроци при нужда. Курсът включва и задачи и упражнения, за да помогнат на учащите се да прилагат наученото в практика. Всички задачи за упражнения и домашни работи също имат решения на запис, но при нужда вие можете да се пишете на нашите ментори.


В крайна сметка, този React видео курс ще ви даде всички необходими знания, за да започнете да създавате уеб приложения с React. Той е идеален за начинаещи и за тези, които вече имат определено ниво на знания по React и искат да ги развият.

След курса

След успешно завършване на курса по React студентът трябва да се яви на изпит, който ще тества техническите му умения и знания, придобити през курса. Ако студентът положи изпита успешно, ще получи сертификат, който потвърждава, че е завършил курса по React успешно и разполага с необходимите знания и умения за да работи с тази библиотека при разработката на уеб приложения.

Лектори

Иван Желев
Софтуерен архитект в Blacatz
Асистент в Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски"
Преподавател в Blacatz Academy
  • Над 9 години професионален опит
Иван Желев е експерт с дългогодишен опит. Завършил бакалавар и магистър с пълно отличие, като към днешна дата е докторант. Създател на множество уеб и мобилни софтуери, както и автор на множество научни публикации. Създател на ИТ компанията Blacatz и академия Blacatz.

Ревюта

5
Рейтинг на курса
100%
0%
0%
0%
0%
Video Images
225 лв. 337.5 лв.
Запиши се!
  • Начална дата Качени видеа
  • Лекции 12 учебни часа лекции
  • Упражнения 24 учебни часа упражнения
  • Ниво Напреднали