C# запознаване

Този курс е предназначен за абсолютно начинаещи. Ако искате да се запознаете с езика за програмиране C#, този курс е точно за вас!

Best Seller Icon ТОП ОЦЕНЕН
5
792 курсиста
 • Последно обновен 06/2024
 • Български
 • Получавате сертификат
Card image

Защо да уча C#

Ако сте начинаещ в програмирането и искате да разберете защо е добра идея да изучите C#, ето няколко причини:

1. Лесно за научаване

Ако сте нов в програмирането, C# е страхотен начин да започнете. Синтаксисът (или "граматиката" на езика) е чист и интуитивен.

2. Работа отвсякъде

С C# можете да работите на разнообразни проекти и от всяка точка на света. Вие сами избирате дали да работите в офис или от уюта на дома си.

3. Възможности за кариера

C# е много популярен език, и има много работни места, които ви чакат. Платовете също са конкурентни.

4. Широк спектър на приложение

Можете да създавате всичко от игри (чрез Unity) до уеб сайтове, мобилни приложения и облачни услуги. Не е нужно да се специализирате в една-единствена област.

5. Много ресурси за обучение

Има множество безплатни ресурси, книги, онлайн курсове и форуми, където можете да научите C# и да получите помощ.

6. Силна общност

C# има една от най-активните и подпомагащи програмистки общности. Винаги има някой, който е готов да помогне, ако имате проблем или въпрос.

7. Модерен и актуален език

Microsoft редовно обновява C#, като добавя нови функции и инструменти, които правят езика все по-мощен и лесен за използване.

Ако искате да сте част от света на технологиите и да имате възможността да създавате неща, които хората използват всеки ден, ученето на C# е страхотен начин да започнете!

Програма на курса

Изцяло онлайн!

Курса е изцяло на запис и вие можете да го гледате когато искате.

Информация

Започнете своето приключение в света на софтуерната разработка с нашия въведителен курс по C#. C# е един от най-широко използваните програмни езици, особено за разработка на приложения за Microsoft Windows и уеб приложения с .NET Framework.

В този курс ще научите основите на C#, като променливи, цикли, условни оператори, които са критично важни за всеки софтуерен разработчик.

Следващи Курсове
 1. C# за начинаещи: В този курс ще разширите вашите познания в C#, като научите за масиви, списъци алгоритми и още много. Тези концепции са основата на структурата на данните и обработката на данни в софтуерната разработка.
 2. C# за напреднали: В този курс ще влезете дълбоко в C#, като научите обектно-ориентираното програмиране. Обектно-ориентираното програмиране е критично за създаването на мощни, гъвкави и лесно поддържани софтуерни приложения.
 3. C# за експерти: В този курс ще се съсредоточите върху ASP.NET Core, MS SQL и Entity Framework. Тези технологии са широко използвани за създаване на съвременни уеб приложения и работа с бази данни.

След завършване на цялостната ни пътека, ние ще ви помогнем да намерите работа в областта на софтуерната разработка. Ще ви помогнем да подготвите вашето CV, да се подготвите за интервюта и да намерите подходящи възможности за работа. Целта ни е да ви помогнем да се превърнете в успешен и конкурентен професионалист в областта на софтуерната разработка.

Виж лекция 1 без регистрация!
След курса

След края на курса вие ще имате базови познания по основите на програмирането. На края на курса се полага изпит и при успешното взимане на изпита се издава сертификат - цената за явяване на изпит е 40лв.

Сертификат

Лектори

Иван Желев
Софтуерен архитект в Blacatz
Асистент в Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски"
Преподавател в Blacatz Academy
 • Над 9 години професионален опит
Иван Желев е експерт с дългогодишен опит. Завършил бакалавар и магистър с пълно отличие, като към днешна дата е докторант. Създател на множество уеб и мобилни софтуери, както и автор на множество научни публикации. Създател на ИТ компанията Blacatz и академия Blacatz.
Христо Добрев
Team Leader в eDynamix
Преподавател в Blacatz Academy
 • Над 6 години професионален опит

Ревюта

5
Рейтинг на курса
100%
0%
0%
0%
0%
Video Images
БЕЗПЛАТНО
Запиши се!
 • Начална дата ВИДЕО КУРС
 • Лекции 3 учебни часа лекции
 • Упражнения 5 учебни часа упражнения
 • Ниво За начинаещи